Under et nyligt møde mellem Joan Laporta og Ronald Koeman fortalte sidstenævnte, at han foretrækker Gavi over Riqui Puig. Den hollandske træner skulle have et godt øje til den blot 16-årige U19-spiller.

LÆS OGSÅ: Arrig Barca-legende: ‘Messi spillede med mig, jeg spillede ikke med Messi’

Sådan lyder det fra den pålidelige RAC1-journalist Gerard Romero, der er kendt for sine gode kilder i Barca-lejren.

Det er en nyhed, der kan komme som lidt af en overraskelse. Der har nemlig for nylig været flere medier, der har skrevet, at Laporta har insisteret på, at Riqui Puig skal spille en større rolle i den kommende sæson.

Barca-præsident mener nemlig, at han er en af de spillere i truppen, der har størst potentiale. Derfor har han også gjort klart overfor Ronald Koeman, at han mener, at han skal spille en større rolle i 2021/22-sæsonen.

I sidste sæson blev det ikke til mere end blot 581 minutter på tværs fa 24 kampe for den 21-årige midtbanespiller. Langt de fleste af disse minutter stammer fra indskiftninger, der er foretaget i de sidste minutter af kampene.

Puig startede dog inde i pre-season-kampene mod både Gimnastic og Girona, hvor han spillede hhv. 45 minutter og 60 minutter. I begge tilfælde var det en unge Gavi, der afløste ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer en velgørenhedskamp mod Premier League-giganter

Foruden diskussionen om, hvorvidt Puig eller Gavi skulle favoriseres, lyder det også, at Koeman lykønskede klubben med at have hentet Yusuf Damir, som han skulle være blevet positivt overrasket over.