Ronald Koeman har som sædvanlig holdt pressemøde forud for FC Barcelonas opgør. De skal i morgen i aktion mod Alavés, og han fortæller, meget overraskende, at den er vigtigere end kampen mod Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Det betyder også, at der umiddelbart ikke er mange rotationer at finde på holdkortet.

“Kampen i morgen er vigtigere end den mod PSG. Det er en svær kamp, mod et fysisk og godt hold. Vi skal tage en kamp af gangen og det er vigtigt at vinde i morgen af hensyn til kampen på tirsdag,” siger Koeman på pressemødet, der var virtuelt.

Ronald Koeman blev dog alligevel spurgt meget til kampen mod Paris Saint-Germain, da man har fået bekræftet, at Neymar ikke er med.

“Han spiller ikke for Alavés. Det må vente til mandag,” lyder det kort fra Koeman.

Han kunne ligeså sætte nogle ord på FC Barcelonas forsvarssituation, som man mener kommer på baggrund af, at man har haft mange skader.

“Vi har været uheldige med skader og mangler folk bagude. Vi er ikke solide nok og har ikke kunne gentage en formation på grund af skader. Vores præstationer i forsvaret er dalet.”

Ronald Koeman satte slutteligt ord på Dest, Pjanic og Braithwaite, som alle har været skadet, og som også sad over mod Sevilla.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

“Det afgør vi i morgen. Jeg er ikke tilhænger af, at tage chancer med skadede spillere. De skal komme sig godt, uden at have travlt. Hvis de er klar, er det kun godt.”