Tirsdag aften måtte FC Barcelona tage til takke med et enkelt point mod Levante. Det har været et stort slag i deres håb om at vinde La Liga i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes og Messi er enige om Chelsea-profil: Han kan blive en af de bedste

I skrivende stund er de et enkelt point for Real Madrid og et enkelt point bag Atletico Madrid med to kampe tilbage. Begge deres rivaler har tre kampe tilbage. Derfor er der sandsynligvis mange Barca-fans, der er skuffede over at se holdet tabe point til Levante.

I et stykke tid så det ud til, at Barcelona ville tage sejren og tre point med hjem, da Dembélé bragte dem foran med 3-2 i det 64. minut. Cirka 20 minutter senere scorede Sergio Leon dog, hvilket udlignede resultatet og medførte, at de to hold forlod banen med et point hver.

“Vi var gode i første halvleg med god rytme og intensitet, og første på måltavlen. Men i anden halvdel mistede vi mangle farlige bolde, og vi sænkede vores intensitet. Vi lavede mange fejl i forsvaret, og vi var ikke opmærksomme. Ved 2-2 reagerede vi og scorede, men det var let for dem at score igen. At lade tre mål gå ind på 45 minutter er ikke Barcelonas niveau,” sagde Koeman ifølge Marca efter kampen.

Der i de seneste uger været en stigende tvivl om, hvorvidt den hollandske træner har en fremtid i klubben. Det blev der selvfølgelig også stillet spørgsmålstegn ved efter kampen.

LÆS OGSÅ: Overraskende: Koeman ville udleje Barca-talent i starten af sæsonen

“Der stilles altid spørgsmålstegn ved trænere, men jeg forstår, at der efter anden halvleg vil være spørgsmål. Vi er skuffede, og vi spekulerer på, hvad der skete i anden halvleg. Vi er nødt til at komme videre, og vi er nødt til at forberede os til næset sæson,” sagde han.