FC Barcelona ønsker at styrke truppen til sommer. I denne forbindelse har de udset sig Robert Lewandowski. Men har de råd til ham?

Stiller man spørgsmålet til La Liga-boss Javier Tebas, er svaret nej. Han mener nemlig, at Barcelona ikke kan finde pengene til at købe den polske angriber.

LÆS OGSÅ: Xavi har bedt disse 4 spillere finde ny klub

Det er dog ikke blot købssummen, der skaber bekymring hos Javier Tebas. Han mener nemlig heller ikke, at den spanske klub har råd til at betale hans høje løn.

“Som tingene er i dag, så nej,” sagde Javier Tebas ifølge GOAL, da han blev spurgt, om han mener, at den catalanske klub har råd til at hente Lewandowski.

“Der skal ske andre ting, som jeg ikke ved, om kommer til at ske. Tallene er meget simple.”

“De har mere end 500 millioner euro fra de foregående to år, de skal indhente, for at kunne hente ham, foruden 1/3-reglen.”

“Lewandowski har et år tilbage i Bayern. Mellem hvad Lewandowski vil tjene og hvad Bayern ønsker for ham, giver det mig fornemmelsen af, at i dag ser jeg ham ikke i Barcelona.”

Hvad det vil sige er, at det kan vise sig at blive svært for Barcelona at hente Lewandowski, da de bestemt er begrænset af deres finansielle situation.

LÆS OGSÅ: Manchester United forhører sig om Barca-forsvarer: Dette kræver de for ham

Ikke nok med dette, så har ledelsen i Bayern München ikke just givet udtryk for, at de er villige at give slip på polakken, før hans kontrakt udløber næste sommer.