El Confidencial har udgivet flere optagelser af præsidenten i Real Madrid, Florentino Pérez, fra 2012, som har medført, at han er havnet i massiv modvind.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Tirsdag kunne selvsamme avis berette, at han i 2012 havde langet ud efter Iker Casillas og Raul ved at kalde dem svindlere. er kom Pérez efterfølgende ud for at forsvare sig ved at sige, at det var taget ud af kontekst.

El Confidencial har dog lækket flere kontroversielle optagelser af Florentino Pérez, hvor blandt andre Cristiano Ronaldo og José Mourinho oplever at modtage en sviner.

Florentino Pérez skulle tilbage i 2012 have sagt om Ronaldo:

“Han er skør. Denne fyr er en idiot, en syg mand. I tror, at han er normal, men det er han ikke, ellers ville han ikke gøre alle de ting, han gør. Den seneste dumme ting, som alle i verden så… Hvorfor tror I, at han har gjort noget dumt?,” kommer det fra Florentino Pérez, hvortil det er værd at notere, at man ikke er klar over, hvad han helt præcist hentyder til.

José Mourinho, men også hans agent, Jorge Mendes – som også har Ronaldo i sit portefølje – bliver revset af Pérez.

“Mendes har ingen kontrol over Ronaldo, og det er det samme med Mourinho. Selv ved interviews lytter de ikke til ham.”

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

“Disse to mænd har frygtelige egoer, de er begge forkælet, og de kan ikke se realiteterne, fordi de begge kunne tjene mange flere penge, hvis tingene var anderledes. De er begge unormale, fordi vi taler om mange penge i forhold til imagepleje.”