FC Barcelona håber på at kunne reducere deres lønomkostninger, ved at sælge en række spillere i januar. En af dem er Clement Lenglet.

Clement Lenglet er havnet på salgslisten i Barcelona. Den spanske storklub ønsker at sælge ham, da de arbejder på at nedbringe deres samlede lønomkostninger.

LÆS OGSÅ: Medie: Dembélé får ny lang kontrakt i Barcelona

Det kan dog blive vanskeligt at realisere et salg, da franskmanden ikke er interesseret i at forlade klubben i det kommende transfervindue. Det skriver det spanske medie Marca.

Derfor bliver Barcelona nødt til at se på andre alternativer, hvis de vil reducere deres lønomkostninger. Marca hævder nemlig at vide, at 26-årige Clement Lenglet er uvillig til at forlade den catalanske klub.

Årsagen skulle være, at den franske forsvarer mener, at han kan genstarte sin karriere i klubben, efter Xavi har taget over. Det skulle angiveligt være en opfattelse han har fået, efter han har fået mere spilletid af Barcelona-træneren.

Siden Xavi tog over i Barcelona, har Lenglet være på banen i fem ud af syv kampe. Det har givet ham øget motivation, og han mener, at han fortsat kan få mere spilletid under den 41-årige træner.

Står det til Barcelona, tager de dog afsked med Lenglet allerede i det kommende transfervindue. Det kræver dog først og fremmest, at der kommet et godt bud fra en interesseret klub.

LÆS OGSÅ: Manchester United-angriber nærmer sig La Liga-skifte: Én ting står i vejen

Der har dog allerede været interesse fra flere klubber forud for januars transfervindue. Blandt andet har der været forlydender om, at Conte ønsker at hente ham til Tottenham.