Den amerikanske basketball-stjerne LeBron James er kendt for at tale åbent om og være involveret i kampagne for bl.a. større social retfærdighed for sorte i USA.

LÆS OGSÅ: Chelsea-indkøb om Lampard-fyring: Føler mig en smule skyldig

Det mener Zlatan Ibrahimovic dog, at han bør holde sig fra, og i stedet fokusere på at spille basketball. Det sagde den svenske stjerne for nylig. Her sagde han, at sportsfolk bør koncentrere sig om det, de er gode til i stedet for at være politisk engagerede.

Det er dog tydeligvis ikke noget, som LeBron James har intentioner om at rette sig efter. Det har han gjort klart, efter at han er blevet forholdt kritikken fra den svenske AC Milan-stjerne.

“Jeg vil aldrig holde min kæft om forhold, som er åbenlyst forkerte. Jeg kæmper for mine medmennesker, jeg kæmper for lighed, social retfærdighed, kampen mod racisme og undertrykkelse af vælgergrupper – det er ting, der foregår i vores samfund,” lød det fra LeBron James ifølge The Guardian.

Ydermere valgte han også at bruge lejligheden til at skyde tilbage på Ibrahimovic, som ifølge basketballstjernen faktisk selv er skyldig i det, som han mener andre sportsfolk bør holde sig fra.

LÆS OGSÅ: Messi tilbage i topform: Har været involveret i Barcas seneste 11 mål

“Han er den samme fyr, der har talt om racisme-problemer i Sverige, som han har mødt, fordi han ikke havde et traditionelt svensk efternavn,” sagde NBA-stjernen også.