Robert Lewandowski er ivrig efter at forlade Bayern München, men de er ikke villige til at give slip på ham.

Den 33-årige angriber har gjort det klart, at han ikke har i sinde at blive i Bayern München. Derfor har han bedt klubben om at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Dortmund sætter vildt prismærke på Bellingham

Indtil videre har Bundesliga-giganterne dog ikke ønsket at lade ham forlade klubben, før hans kontrakt udløber næste år.

Det kan ende med at sætte en stopper for, at han kan skifte til FC Barcelona denne sommer, hvilket han skulle have et stort ønske om.

Ifølge BILD skulle den polske stjerne dog være klar til at tage sagen i egen hånd, såfremt det viser sig, at Bayern München ikke vil slippe ham.

Den tyske avis skriver, at han skulle overveje at tage ‘drastiske skridt’ for at gennemtvinge et skifte til den catalanske storklub.

Blandt andet skulle han gøre sig tanker om at blive væk fra pre-season i midten af juli, såfremt den tyske klub ikke viser, at de er klar til at sælge ham.

Han håber på, at han ved at vise protest på denne måde, kan få den tyske klub til at indse, at der ikke kommer noget godt ud af, at de beholder ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona klar med sidste bud på Lewandowski

I Barcelona vil de gerne undgå, at situationen når til dette punkt, hvorfor de håber på, at en aftale kan være på plads, inden pre-season bliver skudt i gang.