Lionel Messi startede sæsonen sløvt, men har på det seneste genfundet formen, og er begyndt at score mål. I skrivende stund kan han bryste sig af at have scoret 19 mål i La Liga i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Statistikmedie: Så lille er Barcas chance for kvalifikation til CL-kvartfinale

De 19 mål er nok til at placere ham helt i front i kampen om at vinde Pichichi i denne sæson. Hvis det ender med, at det er den argentinske stjerne, der løber med prisen i denne sæson, vil det være den ottende i hans karriere.

Hvis han vinder prisen for ottende gange, vil han også blive den første spiller i en stor europæisk liga, der kan bryste sig af at være blevet kåret som ligaens topscorer hele otte gange. Det skriver det spanske medie Mundo Deportivo.

Ender Lionel Messi med at vinde Pichichi i denne sæson, vil han også ende med at overgå fodboldlegenderne Gerd Muller og Eusebio, der begge formåede at blive ligatopscorere syv gange i henholdsvis Tyskland og Portugal.

LÆS OGSÅ: Messi tilbage i topform: Har været involveret i Barcas seneste 11 mål

Den argentinske stjerne besidder allerede rekorden for at have vundet fleste Pichichi-trofæer. Denne rekord satte han sidste gang, han vandt, da han med syv trofæer har overgået Telmo Zarra, der i sin karriere nåede at vinde seks Pichichi-trofæer.