FC Barcelona spillede søndag eftermiddag mod Cádiz. Her måtte de nøjes med et enkelt point. Dermed var Messis scoring på straffe heller ikke nok til at sikre holdet en sejr. Dog var det nok til at forbedre hans La Liga-rekord. Med målet mod Cádiz er han nemlig oppe på at have scoret mod hele 38 hold i La Liga, hvilket ingen af spiller kan prale af.

LÆS OGSÅ: Koeman er skuffet: “Det er værre end mod Paris”

Forud for søndagens opgør, havde Messi kun mødt Cádiz to gange tidligere i sin karriere. Begge gange var det uden at score et mål. Første gang han mødte Cádiz var helt tilbage i sæsonen 2005/06, mens det seneste møde var tidligere i denne sæson, hvor han heller ikke kom på tavlen. I denne forbindelse bør det nævnes, at Cádiz i denne sæson er rykket op i La Liga efter 15 års fravær i den bedste spanske række.

I går formåede den garvede argentiner at score mod Cádiz, da han efter omtrent en halv time omsatte et straffespark, der blev begået mod Pedri. Her lagde han køligt bolden i nettet i den ene side af målet, mens Cádiz-keeperen kastede sig til den anden side.

LÆS OGSÅ: David de Gea er til salg: Skal erstattes af denne målmand

Som angivet før, har denne scoring bragt ham op på at have scoret mod i alt 38 forskellige klubber. Det betyder også, at han nu har øget afstanden til både Raul og Aduriz, der begge har scoret mod 35 klubber. Han har også lagt yderligere afstand til Benzema og Julio Salinas, der begge har scoret mod 34 klubber.