Manchester City viser interessere for at hente den unge Barcelona-midtbanespiller Nico Gonzalez til Etihad Stadium.

Manchester City er interesserede i at hente den 20-årige Nico Gonzalez til Etihad Stadium. Ifølge Fichajes er det endda en høj prioritet for Pep Guardiola og co. at hente den spanske midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Benzema giver Real Madrid ultimatum: Forlader klubben, hvis de gør det

Den engelske klub leder efter en ung spiller, der kan styrke deres midtbane forud for den kommende sæson. I denne forbindelse mener Pep Guardiola, at den 20-årige Nico er en ideel kandidat. Derfor vil de forsøge at hente ham til sommer.

Som udgangspunkt har Barcelona ikke nogen interesse i et salg. De har dog planer om at give Manchester City en høj pris. Er City villige til at matche den høje pris, er den catalanske klub ikke afvisende for et salg af midtbanespilleren.

Det vil dog være et stort tab for Barcelona, hvis de skal tage afsked med Nico Gonzalez. I denne sæson har han nemlig være en af de vigtigste spillere på midtbanen for den catalanske storklub.

Netop derfor har de ikke intentioner om at slippe ham for en lav pris. Alligevel er de dog ikke helt afvisende for et salg, eftersom deres økonomiske situation fortsat ikke er god. Et stort salg af Nico vil derfor lune godt i kassen.

I denne sæson har Nico Gonzalez været i aktion 25 gange for Barcelona, hvilket har resulteret i 1.466 minutter på banen i alt.

I de kampe, hvor han har været i aktion for Blaugrana, har han bidraget med to mål og to oplæg. Begge mål er kommet i La Liga, mens det ene af de to oplæg er kommet i Copa del Rey.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente 25-årig PL-angriber som afløser for Dembélé

På nuværende tidspunkt arbejder Barcelona på at forlænge hans kontrakt, der løber frem til juni 2024. De ønsker dog at give ham en kontrakt, der afspejler hans nuværende værdi for holdet.