Cristiano Ronaldo er angiveligt et transfermål for Real Madrid denne sommer.

Han skulle angiveligt kun koste de nykårne La Liga-mestre £10 millioner, men hans afgang vil uden tvivl bane vejen for, at De Røde Djævle kan hente nyt blod til klubben.

Ronaldo har dog været i fantastisk form for United i denne sæson og har scoret 23 mål i alle turneringer, hvorfor han altså har scoret markant flere end nogen af sine holdkammerater.

LÆS OGSÅ: Lazio-stjernes agent afviser Manchester United-rygter

Men da United står til at misse Champions League i næste sæson, kombineret med det faktum, at Ten Hag uden tvivl har sine egne idéer om klubbens offensive spil, betyder, at Ronaldos fremtid forbliver en bold i luften.

Så i en tid, hvor Ronaldo kan forlade klubben for blot 10 millioner pund, er det nu tid til at se på tre potentielle erstatninger, som De Røde Djævle kan jagte.

Lautaro Martinez

Lautaro Martinez er i weekenden blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United.

Martinez, som også er en del af Argentinas landshold, kan være på vej væk fra Inter, som han har scoret 16 Serie A-mål for i denne sæson, denne sommer.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Reece James til sommer

Inter kan nemlig meget vel have brug for at lave et stort salg til sommer, hvorfor han kan ende med at forlade klubben.

Inter skulle udelukkende ønske kolde kontanter for den tidligere Racing-stjerne, men taget i betragtning af Uniteds økonomi, burde det ikke være noget, der står i vejen for en mulig transfer.

Darwin Nunez

Darwin Nunez betragtes i dag som en af de mest lovende europæiske angribere.

I denne sæson har han scoret 33 mål i alle turneringer og imponeret alle med sine evner.

Nunez har allerede bevist sit værd i England, da han scorede mod Liverpool i begge kampe i deres seneste Champions League-opgør.

LÆS OGSÅ: Alonso rygtes til Barca: Xavi vil hellere have en anden Chelsea-spiller

Arsenal og Chelsea er også blevet sat i forbindelse med angriberen, som nær havde skrevet under med West Ham i januar.

Men Uniteds behov er umiddelbart større og vil blive større, hvis de lader Ronaldo forlade klubben for anden gang.

Sebastien Haller

Det vil ikke komme som nogen overraskelse, hvis Ten Hag vil bringe spillere til klubben, som han kan lide og stoler på.

Derfor vil han muligvis forsøge at tage et par Ajax-stjerner med sig til Old Trafford, og her nævnes Sebastien Haller som en mulig tilføjelse.

LÆS OGSÅ: Richarlison kan blive straffet for røgbombe-kast

Han har dog tidligere haft det svært i Premier League, da han tørnede ud for West Ham, efter at have vist imponerende takter i Eintracht Frankfurt.

Men man kan ikke komme udenom, at han har genopbygget sin karriere i Ajax, hvor han har scoret imponerende 33 mål i 40 kampe i denne sæson.

Haller ville være en satsning – mere end de to ovennævnte – men der er ingen tvivl om, at han har vist betydelig karakter siden han forlod London Stadium for næsten to år siden.