Ifølge det italienske medie Calciomercato ser Juventus ud til at være klar til at sige farvel til en af deres helt store profiler. De overvejer nemlig at sælge Paulo Dybala i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Arsenal og Tottenham viser interesse i Barca-talent

Calciomercato rapporterer, at Serie A-klubben er frustrerede over angriberens problemer med skader, og da hans kontrakt udløber i slutningen af ​​næste sæson, er det til sommer, han skal sælges, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en god pris.

Rygterne om, at Juventus til sælge Dybala, har fået flere storklubber i beredskab. Det inkluderer bl.a. Manchester United, FC Barcelona og Atletico Madrid. Især Manchester United nævnes som potentiel destination som følge af Juventus’ interesse i Alex Telles.

Torino-klubben er efter sigende interesserede i at styrke deres venstreback, efter at Alex Sandro ikke har levet op til forventningerne. Derfor mener Calciomercato, at Juventus er åbne over for at gøre forretninger med Manchester United ved at indgå en byttehandel, der involverer Dybala og Telles.

Dybala vil dog ideelt set foretrække et skifte til Barcelona, skriver mediet, da han her kan blive forenet med sin landsholdskammerat Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Tidligere Bayern München-spiller drømmer om at spille med Messi i Barca

Barca kan ikke udelukkes som destination, da de kan få brug for at polstre deres offensiv til sommer, da det rygtes, at spillere som Francisco Trincao og Philippe Coutinho går en usikker fremtid i møde på Camp Nou.