Manchester United er på udkig efter en afløser for Paul Pogba, og har i denne forbindelse kig på Barcelonas Frenkie de Jong.

Manchester United viser interesse for Barcelona-midtbanespiller Frenkie de Jong, da de er på udkig efter en afløser for den 28-årige Paul Pogba.

LÆS OGSÅ: Storklub vil gøre Barca-stjerne til klubbens dyreste indkøb

Den franske midtbanespiller forventes at forlade Old Trafford-klubben, da hans kontrakt udløber til sommer, og han endnu ikke har underskrevet en forlængelse.

De Røde Djævle har dog potentielt allerede udset sig deres afløser for franskmanden, da de har udset sig 24-årige hollandske Frenkie de Jong til denne opgave.

Daily Mail skriver, at Barcelona overvejer at sælge hollænderen, da de har brug for en økonomisk indsprøjtning. De kræver dog angiveligt minimum 665 millioner kroner for ham.

Skulle det blive en realitet, at den catalanske klub ender med at sælge De Jong, vil det ske blot tre år efter, at de selv hentede ham i Ajax.

Ifølge The Independent har Manchester City længe været kædet sammen med De Jong, men nu melder Manchester United sig også ind i kampen om den 24-årige midtbanespiller.

De Røde Djævle mangler nemlig kvalitet og effektivitet på midtbanen. Manglen på dette har været en medvirkende faktor til, at Ole Gunnar Solskjær er blevet fyret som United-træner.

Pogba er i øjeblikket ude med en skade, hvorfor han ikke står til rådighed for Manchester United, når de tirsdag aften møder Villarreal i Champions League.

Pogba kræver en stor lønforhøjelse, hvis han skal blive i klubben. Ifølge Daily Mail vil have han sin løn fordoblet, så han får samme løn som Cristiano Ronaldo, hvis han skal overveje at blive i klubben.

LÆS OGSÅ: Ledelsen overvejer salg: Hollandsk stjerne kan være fortid i Barcelona

På det seneste har franskmanden været kædet sammen med både PSG og Real Madrid, der begge vil have ham. Derfor er der ikke meget, der tyder på, at han bliver i Manchester United.