FC Barcelona har planer om at styrke deres trup til sommer. Det overvejer de angiveligt at gøre med Bayern Müchens Niklas Süle.

De catalanske giganter har planer om at styrke defensiven til sommer. I denne forbindelse er de begyndt at se nærmere på Bayern Münchens Niklas Süle. Det skriver tyske BILD.

LÆS OGSÅ: Luuk de Jong er taget af transferlisten: Xavi vil i stedet sælge denne spiller

Ifølge BILD er Barcelona særligt interesseret i Süle, da han har kontraktudløb til sommer. Det betyder, at han potentielt kan hentes på en fri transfer. Det kræver dog, at den 26-årige tyske forsvarer ikke forlænger sit ophold i München.

På nuværende tidspunkt er der forhandlinger mellem Süle og Bayern München. Ifølge BILD har Barcelonas interesse dog hæmmet dette.

Tilsyneladende har det fået Süle til at overveje, om hans næste skridt i karrieren skal være et skifte til Spanien. Skulle han besluttet sig for dette, er Barcelona i hvert fald klar til at tilbyde ham en kontrakt.

De er nemlig på jagt efter en spiller, der kan styrke deres centrale forsvarer. De ser desuden gerne, at det er en spiller, der har potentiale til at afløse den aldrende Gerard Piqué. Det forventes nemlig ikke, at han har mange sæsoner tilbage.

Matthijs de Ligt er også en forsvarer, der flere gange har været kædet sammen med Barcelona. Han har dog høje lønkrav, hvilket kan gøre det vanskeligt for Blaugrana at hente ham til Camp Nou.

De økonomiske problemer er nemlig endnu ikke fortid i den spanske klub. Før der er kommet styr på økonomien kan det være svært at hente en spiller somMatthijs de Ligt.

Ydermere har Barcelona-præsident Joan Laporta fortsat blikket rettet stift mod Erling Haaland. Skal nordmanden bringes til klubben til sommer, må de gå på kompromis på andre punkter.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer Juventus-stjerne: Kan få betydning for Braithwaite

I denne sæson har Süle være i aktion 23 gange for Bayern München, hvor han har hjulpet dem med at holde rent bur i 10 kampe.