FC Barcelona er blevet kædet sammen med flere spillere de seneste måneder. Og nu er der forlydender om, at de viser interesse for Leandro Trossard.

Det seneste navn, der er dukket op på listen over potentielle transfermål i Barcelona, er den belgiske Brighton-angriber Leandro Trossard.

LÆS OGSÅ: Dembélé afviser Barcelonas seneste tilbud: Derfor vil han ikke acceptere

Det skriver det spanske medie Fichajes, der rapportere, at Trossard har fundet vej til den catalanske klubs liste over potentielle kandidater.

Trossard har tilbragt stort set hele sin professionelle karriere i Belgien, hvor han fik sit gennembrud i KRC Genk.

Han endte med at spille 120 kampe for den belgiske klub, inden han besluttede sig for at søge nye udfordringer i sommeren 2019. Her skrev han nemlig kontrakt med Brighton & Hove Albion.

Siden han sluttede sig til den britiske klub, har han været fast mand i truppen, og har spillet 82 kampe for Brighton hidtil. I disse kampe har han bidraget med 13 mål og ni oplæg.

Til trods for, at det ikke er en statistik, der normalvis ville skabe interesse i de største klubber, er den 26-årige alligevel havnet på radaren i Barcelona for sit imponerende allround-spil, skriver Fichajes.

Han er en meget alsidig spiller, der også kan spille som kant eller som falsker 9’er. Han kan endda bruges som en central offensiv midtbanespiller.

Derfor er det også han alsidighed, der har skabt interesse i Barcelona, ligesom spejderne har fået øjnene op for hans tekniske evner og intelligente bevægelser. Hertil har han vist, at han er i stand til at finde nettet på afstand.

Xavi og co. er på jagt efter forstærkninger til deres offensiv, og selvom Trossard ikke er det største navn, har han vist et niveau de seneste år, der indikerer, at han måske kan gøre en forskel i det catalanske.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo-kontrakt undersøges i svindelsag

Han har dog kontrakt med Brighton frem til 2023, og er værdisat til mellem 25 og 30 millioner euro. Den 26-årige er med i Barcas overvejelser, men er dog langt fra den eneste kandidat.