Barcelona er ikke færdige med at sælge ud af truppen. De er nemlig klar til at sælge yderligere fem spillere

FC Barcelona er ikke færdig med at sælge ud af truppen. Tværtimod er de klar til at sælge endnu flere spillere. Det er de klar til at gøre, da de ønsker at reducere deres lønomkostninger, så de kan hente en ‘superstjerne’, skriver ESPN.

LÆS OGSÅ: Simeone bekræfter: Ville hente Barca-stjerne denne sommer

For at sikre, at de har råd til at hente en stjerne til klubben til sommer, er det dog ikke nok at sælge en enkelt spiller. Det er de også godt klar over i den catalanske klub, og derfor er de villige til at sælge hele fem spillere næste år.

Først og fremmest skulle de være villige til at tage afsked med den brasilianske Philippe Coutinho. Sammen med Samuel Umtiti skulle Coutinho være en af de spillere, som står øverst på listen over dem, de ønsker at sælge i det kommende år.

Ikke nok med det, så er de også klar til at tage afsked med både Neto og Clement Lenglet. Derudover kan det også ende med at danske Martin Braithwaite bliver nødt til at se sig om efter en ny klub, da han også står på listen over spillere, der kan sælges.

ESPN skriver dog ikke noget om, hvorvidt det er en konkret ‘superstjerne’, der er i kikkerten i Barcelona. Derfor vides det ikke, hvem det er, eller om de overhovedet har sat sig fast på en specifik spiller på dette tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Nye muligheder: Barcelona kan hente Haaland

Det er dog alment kendt, at præsident Joan Laporta er en stor fan af norske Erling Haaland, der næste sommer kan hentes til 75 millioner euro, da hans frikøbsklausul bliver aktiveret. Han bliver dog bestemt ikke en billig herre, da han har meget høje lønkrav.