Erling Haaland er en af de mest eftertragtede spillere i verden. Men nu melder spansk medie, at han foretrækker et skifte til Barcelona.

Norske Erling Haaland er på radaren i stort set alle storklubber i Europa. Både Manchester City, Chelsea, PSG, Manchester United, Real Madrid samt Barcelona har vist interesse i at hente ham til sommer.

LÆS OGSÅ: Barca vil hente spansk landsholdsstjerne for 220 millioner til sommer

Joan Laporta, der er klubpræsident i Barcelona, har endda gjort nordmanden til klubbens toptransfermål for sommerens transfervindue.

På trods af klubbens finansielle situation, er der kun blevet sat yderligere skub i rygterne, efter Laporta har afholdt et møde med Haalands agent, Mino Raiola, tidligere denne måned.

Og nu lyder meldingen fra catalanske SPORT, at den tidligere Molde- og RB Salzburg-angriber foretrækker et skifte til Barcelona frem for de øvrige interesserede klubber.

Der er dog fortsat stor tvivl om, hvorvidt skiftet egentlig kan blive en realitet, da Barcelonas økonomiske situation kan ende med at sætte en stopper for det.

Det menes, at den norske målbomber har en frikøbsklausul på 75 millioner euro, hvilket er svarende til cirka 560 millioner kroner. Det er et højt beløb, men det er dog stadig ikke alt, hvad Barcelona skal betale.

Barcelona skal nemlig også finde penge til at betale Haaland en løn, der menes at lyde på 30 millioner euro om året, mens Mino Raiola også er kendt for at tage sig rigtig godt betalt i form af sit agentgebyr.

Hvad det vil sige er, at der ikke kan stilles en garanti ved, at det er Barcelona, der bliver den næste klub for Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Haaland-agent melder ud: Udelukker det ikke

Ydermere bør det også tages med i betragtningen, at det endnu ikke er udelukket, at den norske angriber beslutter dig for at blive i Dortmund. Det gjorde Mino Raiola klart i et interview med NOS for ganske få dage siden.