Rygterne om Neymar bliver ved med at fortsætte, selvom de så ud til at have fået sin slutning for et par uger siden. Nu er der dog nye rygter på banen, efter der er kommet meget klare meldinger fra det franske om, at han ikke fortsætter i PSG.

LÆS OGSÅ: Ramos om Barca-stjerne: Havde de ikke haft ham, havde vi måske vundet flere titler

Det er den franske avis L’Équipe, der har skrevet, at Neymar har planer om at droppe forhandlingerne om en kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain. Der skulle være én grund til, at han ikke har i sinde at forlænge med den franske klub. Det skulle være, at han har et ønske om at blive genforenet med Lionel Messi.

Neymar havde hellers taget hul på forhandlingerne med PSG om at forlænge hans kontrakt, som udløber i 2022. Efter sigende skulle han dog udelukkende have taget hul på forhandlingerne, fordi Messi så ud til at forlade Barca, og at destinationen kunne være PSG.

Nu har tonen dog fået en helt anden lys i medierne, når det kommer til Messis fremtid. Stort set alle catalanske medier skriver nemlig, at Messi sandsynligvis bliver i klubben.

I og med, at han nu ser ud til at blive i den catalanske klub, har Neymar ifølge franske  L’Équipe droppet forhandlingerne med PSG. Han skulle nemlig ikke have lyst til at blive i klubben, hvis ikke de henter Messi, da han gerne vil spille side om side med den argentinske stjerne.

LÆS OGSÅ: Koeman er stadig rasende over Braithwaite-episode

Der er flere medier, der allerede har skrevet, at hans nye kontrakt med PSG ellers var blevet forhandlet på plads. Det eneste, der manglede var, at han satte sin underskrift på aftalen.