Da FC København hentede Viktor Fischer i 2018, tog han Superligaen med storm. Han var involveret i et stort antal mål, og spillede på et imponerende niveau.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil leje Serie A-profil

På det seneste er det dog ikke gået helt så godt for den 27-årige tidligere Ajax-spiller. Han har haft svært ved at holde niveauet, og har desuden også haft problemer med skader.

Af denne grund har det også været meget lidt, man har set til Fischer i forbindelse med opstarten af Superligaen. Jess Thorup har desuden sagt, at Fischer kæmper med sit niveau, og ikke får spilletid, før der er styr på det. Nu lyder det dog, at han potentielt er på vej væk fra FCK.

Det er det belgiske medie Nieuwsblad, der skriver, at den 27-årige FCK-spiller er blevet spottet i lufthavnen i Belgien. Her forventes det, at han skal skrive under på en kontrakt med Royal Antwerpen, hvor den tidligere FC Midtjylland-træner Brian Priske står i spidsen.

Ifølge Indkast skriver den belgiske journalist David Van Den Broeck desuden, at Fischer er i færd med at gennemgå det obligatoriske lægetjek. Derudover tilføjer han, at han sandsynligvis skriver under på en kontrakt med den belgiske klub.

LÆS OGSÅ: United forbereder salg af stjerne: Pris på næsten 400 millioner

Siden han blev hentet til FCK, har han bidraget med 29 mål og 44 oplæg i de 120 kampe, hvor han har fået spilletid.