Det forventes, at Xavi bliver præsenteret som Ronald Koemans afløser denne uge. Nu er der forlydender om, at han allerede har udset sig to transfermål.

Der er stadig en del papirarbejde, der skal klares, inden Xavi kan præsenteres som ny træner i Barcelona. Derfor forventes det ikke, at det bliver officielt meldt ud, at han afløser Ronald Koeman før fredag.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona henter midlertidig afløser for Koeman

Alligevel er der allerede forlydender om, at Xavi har udset sig en række spillere, som han ønsker at styrke truppen med. Det skriver Metro.

Barcelona-legenden skulle efter sigende være fast besluttet på at vende tilbage til 4-3-3-systemet, ifølge den spanske journalist Gerard Romero. Det er et system, der blev brugt med stor succes, da Xavi selv var spiller i klubben under Pep Guardiola.

For at få dette til at lykkes, mener han, at der er brug for at hente nye spillere til. Her skulle han have udset sig Manchester Citys Raheem Sterling, der også tidligere har været kædet sammen med et skifte til Barcelona.

Der er nemlig været rygter om, at de vil forsøge at hente ham på en lejeaftale til januar, hvilket City sandsynligvis ikke er interesserede i. Spilleren selv har dog talt åbent om, at han er villig til at forlade City og Premier League.

Han har dog ikke planer om at foretage ændringer på den modsatte flanke, da Xavi ifølge Metro har fuld tillid til Ousmane Dembélé. Derfor håber han også på at kunne forlænge med franskmanden, hvis kontrakt udløber til sommer.

Barcelona har også kæmpet med at få det hele til at fungere i defensiven, og for at oprette op på dette, vil Xavi hente Sevilla-forsvarer Jules Kounde, som i lang tid har været et transfermål for Thomas Tuchel og Chelsea.

Den 22-årige forsvarer var meget tæt på et skifte til Chelsea i sommer, men den engelske klub nægtede at betale, hvad Sevilla krævede for ham. Chelsea siges dog at have planer om at forsøge at købe ham igen til januar.

LÆS OGSÅ: Potentiel afløser for Andreas Christensen: Chelsea tilbydes Juventus-forsvarer

De kan potentielt ende med at få konkurrence fra Barcelona. Om det bliver til noget, afhænger af, hvor mange penge Xavi får at gøre godt med. Den catalanske klub kæmper nemlig stadig med økonomien.