Det kom forleden frem, da Daily Mail og Telemadrid begge erfarede, at Zinedine Zidane har besluttet sig for at stoppe som Real Madrid-træner til sommer, og det ser nu ud til, at de havde ret.

LÆS OGSÅ: Avis: Messi er åben overfor klubskifte, men kræver absurd løn

I Spanien kan man blandt et hav af medier, herunder Marca, at Zinedine Zidane allerede har meddelt Real Madrid-truppen, at han kommer til at stoppe, hvilket han skulle have gjort lørdag forud for kampen mod Sevilla, som endte med en pointdeling mellem de to mandskaber.

Han skulle have informeret truppen om sin beslutning efter træningen, hvorfor man altså oplevede, at pressekonferencen forud for Sevilla-kampen endte med at blive forsinket, kommer det fra Marca.

Real Madrid har dermed blot otte dage tilbage med Zinedine Zidane, hvor man fortsat mangler at spille to La Liga-kampe med håbet om at vinde mesterskabet.

Zidane blev lørdag spurgt, hvad fremtiden kommer til at bringe, hvilket han dog ikke helt ved.

“Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Jeg er her nu, og vi har en kamp i morgen. Alt kan ske, for det er Real Madrid. Jeg giver alt. Så kan det være, der kommer et øjeblik, hvor der er brug for en ændring, og det passer alle,” sagde Zidane.

Marca skriver endvidere, at man har kig på Massimiliano Allegri, den tidligere Juventus-manager, samt en anden Real Madrid-legende, som allerede er i klubben, i form af Raul. Det meldes dog også, at Joachim Löw, der stopper som landstræner for Tyskland efter sommerens EM-slutrunde, meldes som en outsider.

LÆS OGSÅ: Dortmund-boss: Real Madrid og Barcelona er bekendt med Haalands situation

Real Madrid skal i aktion søndag klokken 18.30, hvor man i La Liga står overfor en udekamp mod Athletic Club, hvor man higer efter tre point i håbet om fortsat at være med i spillet om mesterskabet.