Lionel Messi har afsløret, at han vender retur til Barcelona. Han vil tilbage til den spanske by, når han er færdig med sin karriere.

Der har været en lang række rygter om Lionel Messi på det seneste. Det skyldes, at han til sommer står uden kontrakt, når hans kontrakt med PSG udløber.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Barca-talent til sommer

Det har bl.a. medført, at han er blevet sat i forbindelse med et skifte til MLS-klubben Inter Miami, men der har også været rygter om, at han skulle have fået et milliardtilbud fra en saudiarabisk klub.

Det mest sandsynlige udfald er dog, at han ender med at skrive under på en ny kontrakt med PSG, hvor han har været siden 2021, hvor han måtte forlade Barcelona, fordi klubben ikke havde råd til at forlænge hans kontrakt.

Til trods for, at der ikke er noget, der tyder på, at han vender retur til klubben FC Barcelona, betyder det dog ikke, at han er færdig med Barcelona som by.

Derimod har han i et nyt interview med Diario Ole gjort det klart, at han har i sinde at vende tilbage til Barcelona, når han er færdig med sin karriere som fodboldspiller.

“Når jeg er færdig med min karriere, vender jeg tilbage til Barcelona. Det er mit hjem,” lød det fra den argentinske stjerne.

LÆS OGSÅ: Liverpool og Arsenal kæmper om Juventus-stjerne

Klubpræsident Joan Laporta har flere gange gjort det klart, at han gerne vil have Lionel Messi retur til klubben, men som tingene ser ud, er der intet, der indikerer, at det skulle blive en realitet.