Verdensstjernen var tilsyneladende ikke tilfreds med dommeren, der dømte opgøret mellem Argentina og Peru i nat

Det argentinske landshold fortsatte deres hidtil succesfulde kvalifikation til VM, da de natten til fredag vandt over Peru på hjemmebane. Til trods for sejren, var det ikke alt, Lionel Messi var helt tilfreds med efter kampen.

LÆS OGSÅ: Agüero: ‘Kom med forventningen om at spille med Leo’

I et opslag på Instagram langer Lionel Messi nemlig ud efter den brasilianske dommer Wilton Pereira Sampaio, der dømte nattens opgør mellem de to sydamerikanske hold.

“Hård kamp, der var svær at spille. Der var meget vind, og de (peruanerne, red.) efterlod meget lidt plads. Dommeren, der dømte kampen, gjorde det samme som altid. Det ser ud til, at han gør det med vilje. Men hey, tre vigtige point, der bringer os tættere på målet (VM, red.),” skriver Messi på Instagram ifølge Ekstra Bladet.

Den argentinske stjerne er ikke selv gået i dybden med, hvad han mener, at den brasilianske dommer altid gør.

Hos et argentinske medie TyC Sports mener dog, at Lionel Messi er irriteret over, at Wilton Pereira Sampaio har en tendens til at dømme mange frispark. Det var også tilfældet i nattens opgør, hvor der blev dømt hele 32 frispark eller straffespark.

Derudover peger mediet også på, at der var en række omdiskuterede situationer i løbet af kampen. Bl.a. blev Argentina snydt for et frispark i en situation med Lautaro Martinez, hvorimod Peru blev tilkendt et, hvor argetinernes målmand nedlagde Jefferson Farfan.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil hente to verdensstjerner på fri transfer

Det hele endte dog med en sejr til Argentina, der derfor fortsat er ubesejrede under denne VM-kvalifikation. De ligger dog kun nr. to i den sydamerikanske kvalifikationsgruppe, hvor de er overgået af Brasilien.