I sommer måtte Lionel Messi forlade FC Barcelona, da den catalanske klub ikke havde råd til hans forlængelse

Det kom som et chok for hele fodboldverdenen, da FC Barcelona offentliggjorde, at man ikke ville forlænge med Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi om Barca-exit: Jeg ville afslutte min karriere i Barcelona

Det betød også, at en af verdens bedste fodboldspillere stod uden kontrakt og klub fra den ene dag til den anden. Det fik naturligvis rygterne til at løbe stærkt, da han blev kædet sammen med flere forskellige klubber.

I løbet af ganske kort tid nåede han dog til enighed med Paris Saint-Germain, hvor han nu er blevet holdkammerater med andre store stjerner såsom Neymar, Kylian Mbappé og Angel Di Maria.

Den argentinske stjerne afslører i et nyligt interview med France Football, at han hurtigt blev overbevist om den franske klubs projekt og vision. Samtidig bekræfter han også, at der var tilbud på bordet fra flere andre klubber.

“Jeg var heldig at blive kontaktet af forskellige klubber, og en af dem var PSG. Jeg er taknemmelig over for klubben, som fra starten behandlede mig godt. De viste, at de virkelig ville have mig og tog sig godt af mig,” afslører Lionel Messi til France Football.

“Jeg havde andre tilbud, men jeg er nødt til at indrømme, at vi ret hurtigt nåede til enighed med PSG. Dialogen var startet, og det var ikke simpelt, for alt skulle på plads i løbet af kort tid. Praktisk talt fra én dag til den næste, og det var en svær aftale at få på plads med hensyn til alle omstændighederne,” fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Ballon d’Or 2021

34-årige Lionel Messi har fået en kontrakt med Paris Saint-Germain, der løber frem til sommeren 2023. I kontrakten er der dog indskrevet en option på yderligere et år, hvorfor aftalens kan forlænges frem til 2024.