Christian Eriksens italienske klub Inter er midt i en proces, der kan ende med at sende dem på britiske hænder. Det hævdes nemlig, at BC Partners er meget interesserede i at købe aktiemajoriteten fra Suning, der er den nuværende ejer af den italienske storklub.

LÆS OGSÅ: Rashford revser kedelig udvikling: Det handler kun om det

Det ser dog ikke ud til, at de to parter kan blive helt enige om en pris. Medierne La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport og Tuttospor skriver alle, at der har været et stort bud på aktiemajoriteten i klubben, der lyder på hele 5,5 milliarder kroner.

Ikke nok med det, så skulle BC Partners efter sigende også have tilbudt yderligere 1,4 milliarder kroner til at dække kortfristet gæld. Det er netop disse penge, som Suning skulle have interesse i at få fat i, skriver Financial Times.

Alligevel ser de dog ikke ud til at kunne blive enige, da det samlede krav fra Suning skulle være på næsten 7,5 milliarder kroner. Af denne årsag har Inter-ejerne valgt at afvise det bud, der er kommet fra BC Partners.

I januar havde briterne desuden eneret på at byde på den italienske klub, men den periode er nu udløbet, hvorfor andre interesserede også kan byde ind. I denne forbindelse nævnes der fonde såsom Ares, Fortress, Equt og Arctors.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez langer ud efter personerne bag Messis kontraktlæk

BC Partners har investeringer i et bredt spektrum af forskellige områder. Det inkluderer blandt andet investeringer i sundhedsbranchen og boligmarkedet. Nu kan fodbold vise sig at blive det næste for folkene, der har hovedsæde i London.