Napoli-profilen er åben for et skifte til enten FC Barcelona eller Real Madrid til sommer.

Fabian Ruiz har kontrakt med Napoli frem til sommeren 2023. Til trods for dette, er han åben for et skifte til sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona, Milan og Dortmund kæmper om Ajax-talent

Ifølge italienske Calciomercato ønsker den 25-årige midtbanespiller at vende hjem til Spanien. Her er han særligt interesseret i et skifte til Barcelona eller Real Madrid.

Ruiz har været en del af truppen i Napoli, siden juli 2018, hvor han blev hentet i Real Betis. Står det til ham selv, vender han tilbage til La Liga til sommer.

Årsagen skulle angiveligt primært være, at den italienske klub ikke har taget initiativ til at forhandle om en kontraktforlængelse, skriver Football-Italia.

I stedet for at lade sin kontrakt udløbe, er han åben for et skifte allerede denne sommer. Det betyder dog, at en potentiel ny klub skal til lommerne, da den spanske midtbanespiller skal købes fri.

Ifølge Transfermarkt har Fabian Ruiz en markedsværdi på 55 mio. euro, hvilket svarer til mere end 400 mio. kroner. Det er derfor svært at forestille sig, at Napoli slipper ham for mindre end dette.

LÆS OGSÅ: Har rystet Barca og Man City: Real Madrid har givet ‘endeligt tilbud’ til Haaland

Ruiz er primært interesseret i et skifte til Real Madrid eller Barcelona. Et skifte til sidstnævnte virker dog usandsynligt grundet den catalanske klubs dårlige økonomi.