I lang tid har der været tvivl om, hvorvidt FC Barcelona i fremtiden vil have glæde af Philippe Coutinho. Nu ser det ud til, at han er på vej væk.

Den 29-årige brasilianer scorede i Barcelonas 3-1-sejr over Villarreal i La Liga lørdag aften. I denne sæson er det blevet til i alt 13 optrædener på tværs af alle kampe for Coutinho.

LÆS OGSÅ: Daniel Agger afslører: Det ødelagde mit skifte til Barcelona

Angiveligt er han dog ikke en del af Xavis planer for fremtiden i Barcelona. Derfor er der forventninger om, at brasilianeren vil forlade Camp Nou.

Det tyder derfor ikke på, at det er et spørgsmål om, hvorvidt han bliver i klubben. Nu er det derimod i højere grad et spørgsmål om, hvorvidt han forlader klubben i januar eller til sommer.

I løbet af den seneste måned har Coutinho været kædet sammen med et skifte til nyrige Newcastle. I starten var brasilianeren dog ikke villig til at overveje et skifte til den engelske klub.

Ifølge det catalanske medie El Nacional forholder det sig nu anderledes. Coutinho er nu begyndt at overveje et skifte til Newcastle og en hverdag på St James’ Park.

Mediet skriver desuden, at den tidligere Liverpool-angriber er ivrig efter at vende tilbage til Premier League. Dertil ved han også, at han kan se frem til at få en fornem hyre, hvis han vælger at acceptere et skifte til Newcastle.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo-kontrakt undersøges i svindelsag

Coutinho har kæmpet med at præstere og finde en fast rolle i Barcelona, siden han blev hentet til klubben fra januar i 2018. Og nu ser det ud til, at det snart kan være slut med at iføre sig Blaugrana-trøjen for Coutinho.