Der har været rygter om, at den unge Rafael Leao er på vej til Real Madrid. Nu taler han selv ud om rygterne.

Den unge angriber har indrømmet, at han føler sig meget smigret over, at han er blevet sat i forbindelse med Real Madrid. Han har dog også udtalt, at han ønsker at blive ved med at spille for AC Milan.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona-veteran kan have spillet sin sidste kamp

I denne sæson var den 22-årige Leao en vigtig spiller for den italienske klub, som han endte med at score 11 mål for. Derfor spillede han også en rolle i, at de kunne lade sig kåre om Serie A-mestre.

“Jeg er i Milan, jeg har yderligere to år tilbage af min kontrakt, og jeg føler mig hjemme der. Jeg er glad for at høre Milan sige, at jeg er urørlig,” lød det fra Leao til mediet A Bola, da han ifølge GOAL blev spurgt om Real Madrid-rygterne.

“Rygterne om Real Madrids interesse gør mig glad, men jeg holder fødderne solidt på jorden. Jeg er stolt af at arbejde med så erfarne spillere.”

Det tyder derfor ikke på, at Real Madrid får deres vilje om at hente den unge angriber denne sommer. Derimod virker han meget opsat på at blive i Serie A-klubben.

LÆS OGSÅ: Liverpool udser sig 24-årig franskmand som Salah-afløser

Det kan dog ikke udelukkes, at det ændrer sig, hvis der lander et tilbud på bordet hos hhv. Leao og AC Milan, der ganske enkelt er for godt til at sige nej til det.