Søndag aften fik FC Barcelona endelig en ny præsident. Sent søndag aften blev Joan Laporta nemlig præsenteret som den nye præsident i den catalanske storklub.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Barcelona har fået ny præsident

Det er dog ikke første gang, at det sker, da han tidligere har indtaget posten som præsident i den spanske klub. Det gjorde han nemlig også fra 2003 til 2010, hvor en vis Lionel Messi fik sin debut for klubbens førstehold, hvorfra en helt ny æra i moderne fodbold blev startet.

Netop den argentinske stjerne har fyldt en hel del i denne præsidentkamp, da der i det seneste års tid har været en del rygter om, at han er på vej videre til en ny klub. Blandt andet er han blevet sat i forbindelse med både Manchester City og Paris Saint-Germain.

Den nyvalgte præsident har dog gjort det klart, at han håber på, at han nu kan få den argentinske stjerne til at blive i klubben, da det er ham, der er blevet valgt som præsident.

“I dag (i går, red.) var det 20 år siden, at en dreng ved navn Lionel Messi fik sin debut hos Barcas ungdomshold og at se kaptajnen stemme – den bedste i historien og i verden,” sagde Joan Laporta til Marca, som han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Juventus-stjerne forbliver førsteprioritet for Barcelona

“At han kom her med sin søn og deltog i festen, det er et tegn på, hvad jeg har sagt. Leo elsker Barcelona. Det er afgørenden, og forhåbentligt vil det motivere ham til at blive.”