AaB har officielt meddelt, at de siger farvel til deres offensive stjernespiller, Allan Sousa.

Den 26-årige fodboldspiller er blevet solgt til en endnu ikke offentliggjort udenlandsk klub. Denne klub forventes at præsentere ham inden for de næste par dage.

Allan Sousa blev en del af AaB i sommeren 2022, da han kom på en fri transfer fra Vejle Boldklub. I løbet af sin tid i AaB leverede han flere gode præstationer med 40 kampe og 14 mål. Selvom han havde en kontrakt med AaB, der strakte sig til sommeren 2026, har han valgt at tage det næste skridt i sin professionelle fodboldkarriere.

I en udtalelse udtrykte Allan Sousa sin dybe taknemmelighed over for AaB og dens dedikerede fans. Han sagde: “Jeg har været glad for at være i Aalborg det seneste år, og jeg føler, at jeg også har gennemgået en god udvikling i klubben.

Uanset hvor i verden jeg er, vil jeg følge AaB som fan, og jeg vil ikke afvise en gang i fremtiden at vende tilbage til klubben. I første omgang ønsker jeg, at AaB vil fortsætte med at have succes i den igangværende sæson.”

Salget af Allan Sousa har også en økonomisk indvirkning på AaB. Med denne handel forventes det, at klubbens økonomiske resultat for 2023 vil forbedres betydeligt. Tidligere rygter har antydet, at Allan Sousa muligvis vil fortsætte sin karriere i Saudi-Arabien, men dette er endnu ikke bekræftet.