Nederlaget til Granada har sandsynligvis mindsket Barcas chancer for at ende med at vinde La Liga i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Nu har Ronald Koeman fået sin straf

Heldigvis kommer der også gode nyheder ud fra Barcelona-lejren. I hvert fald hvis man er fan af både Barca og Oscar Mingueza. Den unge forsvarer har nemlig forlænget med den catalanske klub frem til 2023. Dette har klubben selv bekræftet.

Mingueza er en af blot tre spillere, der har spillet på ethvert niveau i Barcelona, hvorfor han har arbejdet sig op gennem hierarkiet. Og det har bestemt ikke været nemt for den spanske forsvarer at nå hvortil, han er i dag.

I hans tid i Barcelona B blev han nemlig henvist til bænken, hvor han indtog rollen som tredjevalg i det centrale forsvar. I løbet af denne sæson har han dog vist, at han har potentiale, og derfor har Ronald Koeman heller ikke tøvet med at give ham spilletid.

LÆS OGSÅ: Tidl. PSG-spiller: “PSG har altid villet have Messi”

Der har i længere tid været spekulationer om, hvorvidt der var forhandlinger om en ny kontrakt. I den nye kontrakt, der løber frem til juni 2023, er der indskrevet en frikøbsklausul på 100 millioner euro. Den nye kontrakt underskrev Mingueza i selskab med præsident Joan Laporta.