I november 2019 blev det afsløret, at Thierry Henry havde overtaget jobbet som cheftræner i MLS-klubben CF Montreal. Det ophold er dog kommet til en ende, da klubben har annonceret, at Thierry Henry har valgt at trække sig fra jobbet.

LÆS OGSÅ: United tilbyder tre spillere og penge i bytte for Premier League-profil

Klubben har selv oplyst, at den franske træner har besluttet sig for at trække sig fra sit job. I meddelelsen, som er blevet udgivet på klubbens officielle hjemmeside, skriver de, at han har opsagt sit job af familiære årsager.

Det var et kort ophold for den 43-årige Henry, der kun nåede at være i klubben i en enkelt sæson. Her formåede han dog at føre holdet frem til playoffs for første gang siden 2016-sæsonen. Hertil lykkedes det ham også at nå til kvartfinalen i CONCACAF’s Champions League.

“Thierrys afgang er uheldig og for tidlig, for det var meget lovende, men han informerede mig om sit ønske om at komme tilbage til sin familie, fordi situationen var og så ud til at fortsætte med at være svær for både ham og hans familie,” siger klubbens sportsdirektør Olivier Renard i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Barcelona får konkurrence fra to klubber om at hente Wijnaldum på en fri transfer

Thierry Henry har for nylig været sat i forbindelse med jobbet som træner i den engelske klub Bournemouth. Her er det dog blevet meldt ud, at Jonathan Woodgate fortsætter på trænerposten indtil sommer.