I denne sæson har Jean-Clair Todibo været lejet ud til Benfica. Her har det dog hverken kastet af sig, hvad han eller hvad FC Barcelona havde håbet på, at det ville. Til trods for, at der faktisk var tale om en længere aftale, er det blevet meldt ud, at Todibo ikke længere vil være lejet ud til Benfica, men derimod rykker til franske Nice.

LÆS OGSÅ: Solskjær erkender: “Der har ikke været meget tid på træningsbanen”

Det bliver Nice, der kommer til at tage hånd om Todibos løn. Ikke nok med det, så får de også en købsoption med i aftalen, hvorfor de kan købe ham på en permanent aftale, hvis de ønsker dette. Hvis de beslutter dig for at punge ud med 8,5 millioner euro til sommer, kan de få ham på permanent basis, hvis de vil det.

Efter intense forhandlinger er FC Barcelona og Benfica blevet enige om, at man river hans nuværende kontrakt i stykker. Oprindeligt krævede Benfica, at de ville have penge af FC Barcelona, hvis de skulle rive kontrakten i stykker. De er dog blevet enige om, at Benfica ikke længere skal betale Todibos løn, hvorfor de gik med til at hive kontrakten i stykker.

LÆS OGSÅ: Barcelona skal betale Messi stor loyalitetsbonus – Også hvis han forlader klubben

Hvis Nice beslutter sig for at købe Todibo fri for 8,5 millioner euro, vil der ligeledes være syv millioner euro inkluderet i variabler. Det er dog ikke blevet nærmere oplyst, hvad disse variabler lyder på. Det betyder dog, at den endelige pris for Todibo kan ende med at lyde på 15,5 millioner euro, hvilket er svarende til 115 millioner danske kroner.