Paris Saint-Germain har ikke lagt skjul på, at de ønsker at se Lionel Messi skifte til Frankrigs hovedstad til sommer. De lover ham nemlig grønne skove, og de har ligeså forsøgt sig med, at spillerne offentligt fortæller, at de vil have ham i klubben.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Det hjælper dog ikke på noget, mener ESPN, da det er bedre at føre en mindre aggressiv rekrutteringstaktik, hvis man ønsker at sikre sig Lionel Messis underskrift, hvilket de jo tydeligvis ønsker.

Det samme skulle man angiveligt ønske i Manchester City og de kender også godt til ovennævnte. De sørger dermed også for at give Messi rum, før han skal træffe beslutningen om sin fremtid.

“PSG begår en fejl med deres taktik. Leo kan ikke lide al støjen i medierne, og han bryder sig endnu mindre om kommentarerne, som folk fra PSG er kommet med,” fortæller en kilde til ESPN.

Mauricio Pochttino, Neymar, Di Maria og flere til, har alle fortalt, at de ønsker at se Lionel Messi i Paris Saint-Germain. De skulle sågar står klar med åbne arme, når han kommer til Parc des Princes.

Hvis man derimod kigger mod City-lejren, så har ingen af deres spillere sagt noget lignende, og det skulle være en helt bevidst taktik. De ønsker ikke, at man offentligt lefler for Messi, da han alligevel først vil træffe en beslutning om et godt stykke tid.

LÆS OGSÅ: Ingen sympati: Lyon-cheftræner sviner Koeman

Hvis man skal tro på ESPN og deres kilder, så venter City i stedet i kulissen, hvor man venter på det rette øjeblik til, at man kan overtale Messi til, at han skal til Manchester i stedet for Paris.