Barcelona-manageren Ronald Koeman kunne i sidste uge se sig selv komme op i det røde felt, da han blev spurgt til Angel Di Marias udtalelser om Lionel Messi, som bekendt spiller for FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Pochettino efter Messi-snak: “Vi vil arbejde i stilhed”

Koeman gav her udtryk for, at Di Maria ingen respekt havde.

Angel Di Maria havde givet udtryk for, at han ønsker, at Lionel Messi rykker til Paris Saint-Germain, hvilket Ronald Koeman, ikke er fair. Han mener ikke, at Di Maria taler sådan, om en spiller, der spiller for en anden klub.

Ronald Koemans vredesudbrud havnede naturligvis i alverdens medier, og gjorde det ligeså i Paris. De var mildest talt forundret over, at det var reaktionen fra Barcelona, idet Lionel Messi så sent som sidste år udtalte, at han ville elske at se Neymar i Barcelona.

Det var dog ikke kun Paris Saint-Germain-lejren, der havde svært ved at tage Koeman seriøst. Det samme har Lyons cheftræner, Rudi Garcia, som går så langt at sige, at Ronald Koeman er noget af en hykler.

“Jeg læste, at Ronald Koeman var fornærmet over, at PSG har talt om Lionel Messi før deres Champions League-kamp. Han holdt sig dog ikke selv tilbage fra at tale om Memphis Depay, selv efter at transfervinduet lukkede. Nu har han fået lov til at smage sin egen medicin,” siger Garcia ifølge RMC Sport.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Det er da også ganske rigtigt, at Ronald Koeman offentligt gav udtryk for, at Barcelona ønskede at hente Depay til klubben. Det endte dog med at ryge i vasken, da Barcelonas økonomi er i ruiner.