Det kom for nylig frem, at én af FC Barcelonas præsidentkandidater ønskede at hente flere klublegender tilbage til klubben, herunder Pep Guardiola. Han taler nu ud om rygtet.

LÆS OGSÅ: Benfica-træner om Barcelona: De har ingenting

Han siger, han er glad i Manchester, selvom kandidaten Victor Font ønsker ham tilbage i trænersædet på Camp Nou. Pep Guardiola har dog blot et år tilbage af sin kontrakt, og han har endnu ikke forlænget.

Den tidligere Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu trådte af, hvorefter Victor Font er blandt favoritterne til at overtage. Han går til valg på, at han blandt andet ønsker at genforene Guardiola og Messi.

Guardiola er i hans femte sæson som City-træner, og han understreger, at han er glad i klubben.

“Jeg er meget glad her, og forhåbentligt kan jeg gøre et godt stykke arbejde, så jeg fortsætte i klubben.”

Forlænger med City

Guardiola siger, at han forlænger med Manchester-klubben, hvis spillerne fortsat kan forholde sig til hans træningsteknikker. Det er dog et City mandskab, der er præget af skader for tiden.

Han er både uden Sergio Aguero og Benjamin Mendy i kampen mod Sheffield, men han håber derimod, at nogle af de skadesramte spillere, når at blive klar, herunder Gabriel Jesus og Nathan Ake.

LÆS OGSÅ: Midlertidig præsident: Det skal være hurtigst muligt

“Gabriel og Ake er ved at have det bedre, men det gælder ikke Mendy. Vi må se, hvordan de har det til træningen. De har brug for at være med på holdet, da denne sæson er yderst vigtig for os.”