Der har i lang tid set ud til, at Barcelona-spiller Miralem Pjanic er på vej væk fra den catalanske klub. Nu er der forlydender om, at Tottenham forhandler med den bosniske midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Riqui Puig peger på klub, han vil skifte til, hvis han forlader Barcelona

Han har haft det svært, efter at være blevet hentet til Barcelona fra Juventus. Han har ikke fået regelmæssig spilletid under Ronald Koeman i sidste sæson, som også var hans første sæson på Camp Nou.

I løbet af den sidste sæson startede han kun inde 12 gange på tværs af alle turneringer. Derfor har han haft meget begrænset spilletid, efter ankomsten fra Juventus.

Barcelona er meget ivrige efter at skille sig af med Pjanic, da de har et ønske om at spare hans løn væk. Han er dog langt fra den eneste spiller, som den catalanske klub har et ønske om at sælge eller udleje i løbet af denne sommer.

Tottenham er for nylig rykket foran Manchester United i kampen om at skrive kontrakt med den 31-årige midtbanespiller, skriver den spanske avis Mundo Deportivo. Ifølge avisen forhandler de to klubber nu om en aftale.

Avisen skriver dog også, at Pjanic fortsat vil foretrække et skifte retur til Juventus. For tiden ser det dog ikke ud til, at Serie A-klubben har interesse i at bringe midtbanespilleren retur.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at Pjanic ender med at blive solgt denne sommer. Ender det med et skifte til Tottenham, er der større sandsynlighed for, at der bliver tale om et lejeophold.

LÆS OGSÅ: Barcelona i store problemer: Kan ikke registrere nytilkomne spillere

På tværs af de kampe, som han spillede for Barcelona i sidste sæson, lykkedes det ham hverken at bidrage med et mål eller et oplæg på vegne af den catalanske klub.