Der er flere Real Madrid-spillere, hvis kontrakter udløber til sommer. Derfor kan den spanske storklub potentielt miste flere store stjerner forud for den kommende sæson. Karim Benzemas kontrakt udløber dog først efter næste sæson, men alligevel arbejdes der allerede på en forlængelse.

LÆS OGSÅ: Pogba ude med riven: Det er forskellen på Mourinho og Solskjær

Efter sigende er den spanske hovedstadsklub ikke klar til at sige farvel til den 34-årige franske offensivspiller, når hans kontrakt udløber.

Det skriver den spanske avis Marca, som rapporterer, at Benzema er tæt på at underskrive en etårig forlængelse med Real Madrid. Dermed vil de kunne holde den franske angriber i klubben indtil 2023.

Karim Benzema er ellers flere gange blevet rygtet tilbage til barndomsklubben Lyon, Ønsker Ligue 1-klubben at hente ham, er de derfor nødt til at være tålmodige. Det ser nemlig ud til, at Benzema ikke er færdig i Spanien, før tidligst om to sæsoner.

På trods af sin fremskredne alder, har Benzema alligevel formået at imponere i de seneste to sæsoner. I sidste sæson blev det til 27 mål i 48 kampe, mens det i denne sæson er blevet til 25 mål i 36 kampe.

Real Madrid har en politik om ikke at tilbyde forlængelser på mere end ét år til spillere, der er ældre end 30 år. På lige fod med Benzema, er både Sergio Ramos, Luka Modric og Lucas Vazquez således også blevet tilbudt etårige forlængelser.

LÆS OGSÅ: Arsenal-stjerne indlagt med malaria

Ud af de tre førnævnte spillere, er det dog indtil videre kun Luka Modric, der har accepteret sit kontrakttilbud. Ramos og Vazquez forventes derimod at forlade klubben til sommer.