Kylian Mbappé har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain, til trods for at hans nuværende kontrakt udløber om mindre end et år.

LÆS OGSÅ: Liverpool forbereder bud på Inter-profil: Er værdisat til 520 millioner

Derfor er der naturligvis mange spekulationer om, hvorvidt det franske talent bliver i Paris-klubben. Faktisk kan han forlade PSG allerede denne sommer, da han har flere bejlere. Især Real Madrid er meget ivrige efter at bringe ham til Spanien.

Angiveligt er Real Madrid-præsident Florentino Perez fast besluttet på at bringe en ny angriber til klubben denne sommer. Det er dog ikke sikkert, at de faktisk har råd til at købe Mbappé fri i dette transfervindue. Derfor har klubben været nødt til at udse sig alternativer.

Ifølge Fichajes er Salah en af de alternativer, de har udset sig. Den egyptiske stjerne har tidligere afvist at udelukke et skifte til enten Real Madrid eller Barcelona. Derfor er der en potentielt mulighed for et sådant skifte. Klubbens nye træner, Carlo Ancelotti, skulle efter sigende være meget ivrig efter at hente Salah.

Det menes dog, at den 29-årige Salah forhandler med Liverpool om en forlængelse af sin kontrakt, der udløber i 2023. Liverpool har dog ikke helt udelukket idéen om at skille sig af med ham. Blandt andet har det været rygtet, at de har overvejet at bruge ham i en byttehandel med italienske Domenico Berardi.

LÆS OGSÅ: Byttehandel mellem Barcelona og Atletico nærmer sig: Dette mangler

Salah var en vigtig spiller for Liverpool i 2020/21-sæsonen, hvor han bidrog med 31 mål og seks oplæg på tværs af alle turneringer. Desuden har Liverpool nægtet at lade ham deltage ved OL sammen med det egyptiske landshold. Det vidner også om, at han er en vigtig spiller for dem.