FC Barcelona er nødt til at bringe deres bedste til banen, når de møder Paris Saint-Germain, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at kvalificere sig yderligere i Champions League.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Intet er umuligt”

Det første opgør mellem de to hold endte nemlig 4-1 til den Paris-baserede klub. Derfor kræver det en stor præstation, hvis Barca skal være det af de to hold, der ender med at kvalificere sig yderligere. Står det til Rivaldo, så er det ikke noget, den spanske klub ender med at få succes med.

Den tidligere FC Barcelona-spiller er nemlig af den opfattelse, at de simpelthen er så langt bagud efter det første opgør, til at det kan lade sig gøre.

“Jeg kan ikke se Barcelona opnå et comeback,” lød det ifølge Marca fra Rivaldo, hvilket han fulgte op med:

“Jeg ved ikke engang om spillerne tror på, at det kan lade sig gøre. Jeg tror, at det er umuligt for Barcelona at score fire mål i Paris.”

“Jeg havde virkelig ikke forventet, at der ville være så stor målforskel mellem PSG og Barcelona i den første kamp, hvor Neymar og Angel di Maria var ude.”

LÆS OGSÅ: Han er Joan Laportas næste mål

Di Maria spiller med i den kommende kamp mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain, mens Neymar dog fortsat sidder ude, da han stadig er plaget af sin skade.