Ronald Koeman tog sig god tid, da søndag aften holdt pressemøde som optakt til opgøret mod Huesca, som bliver afviklet mandag aften. Her gjorde han det klart, at det er vigtigt, at FC Barcelona vinder opgøret, hvis de fortsat skal holde sig inde i kampen om at vinde La Liga i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Derfor har Koeman droppet Wijnaldum

“Vi kender de andres resultater og vi skal vinde for at kunne vinde ligaen. Vi skal være meget koncentreret, for der findes ingen nemme kampe, så vi skal gøre det godt for at vinde kampen,” lød det fra Ronald Koeman, hvilket han fulgte op ved at sige:

“I morgen er en kompliceret kamp. Huesca ligger sidst, men det gør det ikke til en let kamp. De kommer for at spille med og presse os, så mentalt skal vi være på plads,” kom det også fra den hollandske Barca-træner.

Derudover kom han også ind på, at han mener, at ligaen vil være åben til det sidste. I samme forbindelse gjorde han det dog også klart, at han ved, at det ikke bliver let for Barca, hvis de skal nå at indhente Atletico Madrid, der i skrivende stund er at finde på førstepladsen i ligaen.

LÆS OGSÅ: Avis: La Liga-klub vil hente Barca-talent til sommer

“Jeg har hele tiden sagt, at det er en lang sæson. Det var ikke normalt de point Atlético fik den første halvdel, men de var stærke og effektive. Efter vi tabte til Cádiz har vi vundet meget og forbedret os. Ligaen vil være helt åben til det sidste og det bliver svært for os og for Atlético og Real Madrid. Vi må tage et skridt af gangen og se hvad der sker,” sagde Ronald Koeman på sit pressemøde.