FC Barcelonas møde med Paris Saint-Germain er blot en uge væk, hvilket blot har medført, at der er blevet smidt mere brænde på bålet i forhold til rygterne omkring Lionel Messis skifte til den franske storklub.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne foretrækker skifte til Manchester United

Der har været et utal af spekulationer omkring Lionel Messis fremtid samt interessen fra PSG i løbet af de seneste par måneder. Faktisk sker det i en sådan grad, at den spanske klub har givet udtryk for deres utilfredshed med de konstant kommentarer fra den franske hovedstadsklub.

Det har dog ikke fået tingene til at stoppe, for nu har magasinet France Football taget spekulationen til næste niveau. De har nemlig valgt at placere Messi på forsiden af den seneste version af magasinet, hvor han er iført en PSG-trøje.

I forbindelse med den opsigtsvækkende forside, har magasinet bragt en artikel, hvori de har udtalelser fra en række forskellige eksperter om, hvordan de mener, at Messi ville passe ind i truppen i PSG.

I de seneste par uger har flere folk fra PSG udtalt sig om et potentielt skifte for Messi, hvilket omfatter PSG-træner Mauricio Pochettino samt spillere såsom Angel Di Maria, Leandro Paredes and Neymar. Det medførte, at Ronald Koeman udtalte, at han synes, at de er respektløse.

LÆS OGSÅ: Braithwaite bliver svinet: Han lignede mere en radiobil

Det er endda blevet rapporteret, at Messi selv er træt af den konstante spekulation om sin fremtid. Desuden har Messi tidligere slået fast, at han ikke træffer nogen slutning, før denne sæson er overstået.