I lang tid har der været spekulationer og rygter om, at FC Barcelona-stjernen Frenkie de Jong ville forlade Camp Nou til sommer.

Nu lyder det, at den 24-årige hollænder har truffet en beslutning om sin fremtid. Og han har besluttet, at han vil blive i Barcelona.

LÆS OGSÅ: United vil hente ny angriber: Har 4 navne på listen

På det seneste har Frenkie de Jong haft svært ved at præstere optimalt. Det havde resulteret i, at hans plads i højere grad var gået til unge talenter som Gavi og Nico.

I de seneste kampe har hollænderen dog vist, at han er ved at genfinde formen. Dette skulle være en af de primære årsager til, at han har besluttet at blive.

Og ifølge SPORT skyldes det ikke, at han har mangel på andre muligheder. Den catalanske medie skriver, at han faktisk har tilbud på bordet fra flere andre klubber.

Han har fire år tilbage af sin kontrakt på Camp Nou, og intet tyder længere på, at han har planer om at forlade klubben, før hans kontrakt udløber.

De Jong siges at være rigtig glad for at spille under Xavi, der har fået ham til at føle, at han er en værdifuld del af truppen – og det har afspejlet sig i hans selvtillid på banen.

LÆS OGSÅ: Barca sætter forhandlinger på pause: Xavi får det sidste ord

Ydermere har det faktum, at han føler sig værdsat af Xavi også medført, at han ikke ønsker at lytte til tilbud fra andre klubber.