Paul Scholes kunne ikke finde ud af, om han skulle grine eller græde, da han så, hvordan Demba Ba fik helt frit spil til at score i Manchester Uniteds kamp mod Istanbul Basaksehir. Han ved dog, hvor skylden skal placeres.

LÆS OGSÅ: Solskjær: “Det er svært at være positiv”

Efter et hjørnespark øgede Manchester United presset, for at score et mål. Faktisk pressede de så meget på, at man helt glemte at dække Demba Ba op, som stod helt fri ved midterlinjen. Derfor kunne han blot opsnappe en clearing, hvorefter han kunne løbe ned for at score.

Efter kampen udtalte Paul Scholes sig til BT Sport, hvor han ikke lagde skjul på, hvem der var skyld i, at Demba Ba havde frit spil til at score for Istanbul Basaksehir.

“Det er komisk, og man kan næsten kun grine af, hvad der skete. Normalt har man en mand nær midterlinjen under sine dødbolde, men Manchester United havde ikke en eneste spiller i nærheden af Ba,” udtalte Paul Scholes til BT Sport efter kampen, hvilket kan fulgte op med:

“På optagelserne kunne man se, at Mike Phelan forsøgte at få folk til at dække ham op fra sidelinjen, men det skete ikke. Dean Henderson burde også have været i stand til at se, hvad der kunne se. Og Matic, en mand med hans erfaring, kan det passe, at han ikke lægger mærke til den mand, der står 20 meter fra ham?”

LÆS OGSÅ: Paul Ince: Denne spiller skulle Manchester United have valgt fremfor Cavani

Scoringen var så atypisk, at det nærmest så komisk ud. Derfor er videoklip af scoringen også blevet spredt som en steppebrand på de sociale medier. Du kan se det herunder: