Den hollandske fodboldlegende Clarence Seedorf fortæller, at han er af den opfattelse, at Memphis Depay kan være en af de fremtidige stjerner i Barcelona, hvis de beslutter at hente ham.

LÆS OGSÅ: Tidligere træner sagsøger FC Barcelona

Den hollandske angriber har i lang tid været sat i forbindelse med Barcelona, og da han er i det sidste år af sin kontrakt med franske Lyon, har mange vurderet skiftet som sandsynligt.

Da Depay ikke har givet udtryk for, at han ønsker at forlænge sin kontrakt, er Lyon nødt til at sælge ham i det kommende transfervindue. Gør de ikke dette, kan han forlade klubben på en fri transfer til sommer.

Et skifte var tæt på at blive til en realitet i somemrs, hvor Ronald Koeman overtog trænerposten i Barcelona. Den 57-årige træner har nemlig gode erfaringer med Lyon-stjerne fra sin tid som hollandsk landstræner.

Den tidligere Milan- og Real Madrid-stjerne Clarence Seedorf er af den opfattelse, at Depay er klar til at få succes i én af de største klubber i Europa.

“Jeg mener, at Memphis Depay er en af de største talenter i Europa på nuværende tidspunkt,” fortæller Seedorf i et interview med Stats Perform News.

“Han havde en seriøs skade, men han er en spiller, der skal havne i en stor klub på et tidspunkt. Hvis det skal være Barcelona, vil det være bedre for dem. Koeman og ham har arbejdet rigtig godt sammen i fortiden.”

“Koeman har gjort et flot stykke arbejde med det hollandske landshold, og især med spillere som Memphis Depay, da han har givet dem den nødvendige tillid til at vise deres talent.”

LÆS OGSÅ: Koeman giver opdatering på Lenglets skade

“Jeg er sikker på, at enhver klub, der kan skrive kontrakt med ham, vil værdsætte hans talent,” runder Seedorf af.