Martin Braithwaite har pådraget sig en skade i det ene knæ. Tidligere har der været meldinger om, at det ville holde ham ude i et par uger. Nu er der dog forlydender om, at skaden er mere seriøs end antaget.

LÆS OGSÅ: David Luiz har fundet sig en ny klub

Det er den anerkendte journalist Gerard Romero, der melder, at den danske Barcelona-angriber kan være ude i mellem tre og fire måneder som følge af den knæskade, han har pådraget sig.

I et opgør på Camp Nou mod Getafe endte Braithwaite med at pådrage sig en skade i knæ. Det skete kort før landskampspausen. Af samme grund har han heller ikke været til rådighed for Kasper Hjulmand under de seneste kampe for det danske landshold.

Som det er angivet tidligere, var det forventet, at han blot ville blive holdt ude i et par uger som følge af denne skade. Nu ser det dog ud til, at det kan blive til en længere pause for den danske angriber, eftersom hans skade siges at være mere seriøs, end først antaget.

Braithwaite deltog i søndagens træning med Barcelona, men var nødt til at forlade træningen, da han følte ‘stor smerte’ i sit knæ. Efter træningen blev han behandlet af klubbens lægestab, og det frygtes, at det er en skade, der kan holde ham ude i mellem tre og fire måneder.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente La Liga-forsvarer som afløser for Jordi Alba

I og med, at hverken Sergio Agüero eller Ansu Fati er til rådighed for Ronald Koeman, er det forventet, at det ender med at være Luuk de Jong, der starter inde i opgøret mod Bayern München på tirsdag.