FC Barcelona smed lørdag en 3-0-føring, da de endte med et 3-3-resultat mod Celta Vigo.

FC Barcelona så ud til at have fuld kontrol over kampen, da de gik til pause i lørdagens opgør mod Celta Vigo. Her var de nemlig foran med intet mindre end 3-0.

Anden halvleg endte dog med at blive på et helt andet niveau, end de første 45 minutter. Derfor måtte Sergi Barjuan også acceptere, at han ikke kunne overlevere en begejstret Barcelona-trup med en sejr i bagagen til Xavi.

Det lykkedes nemlig for Celta Vigo at kæmpe sig tilbage i kampen, og sikre et enkelt point. I løbet af anden halvleg fik de nemlig scoret tre mål, hvoraf det sidste mål faldt i de sidste sekunder af kampen.

Efter opgøret udtalte Barcelonas Frenkie de Jong, at de ganske enkelt glemte, hvordan man spiller fodbold i anden halvleg. Desuden pegede han også på, at der var mangel på personlighed blandt Barcelona-spillerne.

“I anden halvleg glemte vi, hvordan man spiller. Vi var statiske, vi manglede personlighed. Vi bliver nødt til at bevæge os og tilbyde os selv til hinanden, når vi bliver presset af modstanderen,” sagde han til Movistar efter kampen.

“Det var en virkelig vigtig kamp for at rykke op i tabellen, så det er et stort slag for os. Vi kan stadig kæmpe om titlen, for vi har meget kvalitet, men vi har tabt mange point, så det bliver svært, men vi bliver nødt til at fortsætte,” lød det også fra ham.

Efter lørdagens kamp er FC Barcelona nu at finde på en 9. plads i La Liga, hvor de ligger med 17 point efter 12 kampe.