Kasper Hjulmand var skuffet over indsatsen fra det danske mandskab, og mener, at skotterne fortjente deres 2-0-sejr.

Det danske mandskab leverede en skuffende indsats i mandagens opgør mod Skotland, hvor skotterne vandt 2-0 og dermed satte en stopper for Danmarks sejrsstime på ni kvalifikationssejre i træk.

LÆS OGSÅ: Coutinho vil ikke forlade Barcelona: Så meget koster det klubben

Efter kampen lagde landstræner Kasper Hjulmand ikke skjul på, at han bestemt ikke var tilfreds med den indsats, der blev leveret på banen.

Faktisk sagde han, at han slet ikke kunne genkende det landshold, der indtil mandag aften havde vundet ni kvalifikationskampe i træk.

“Jeg kunne ikke genkende vores identitet og specielt ikke i første halvleg. Vi startede okay, men det var som om, at tempoet kom i vejret og så spillede vi ikke med den kvalitet eller intensitet, vi plejer,” lød det fra Kasper Hjulmand ifølge bold.dk.

“Vi skiftede lidt i anden halvleg og prøvede at komme ind i kampen igen og fik nogle lidt bedre positioner og havde en stor chance til at score til 1-1,” sagde han også.

Derudover sagde den danske landstræner, at det ikke var den bedste kamp, de havde spillet, og at skotterne fortjente at vinde kampen.

“Men alt i alt spillede vi ikke vores bedste kamp, og skotterne fortjente sejren,” sagde Hjulmand, der mandag aften var nødt til at stille et hold uden flere af stamspillerne.

LÆS OGSÅ: Chokafsløring: PSG tilbyder nu Barcelona at hente ham retur

I opgøret mod Skotland måtte Kasper Hjulmand nemlig klare sig uden spillere som Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen og Mikkel Damsgaard.