Cristiano Ronaldo var bestemt ikke glad, da han forlod banen, efter at Portugal havde spillet uafgjort med Serbien lørdag. Det handlede især om, at han blev nægtet det, der kunne have været den afgørende scoring i kampen, som endte 2-2.

LÆS OGSÅ: Juve-profil til salg: Kan ende med at indgå i kæmpe byttehandel

På TV-billederne kunne det ses, at Ronaldo havde haft bolden over mållinjen mod slutningen af opgøret. Alligevel blev scoringen dog ikke anerkendt af dommeren, hvilket resulterede i, at begge holdene måtte forlade banen med et enkelt point.

Efterfølgende besluttede Ronaldo at kaste sit anførerbind i jorden og forlade banen. Det er dog ikke alle, der mener, at det var en acceptabel opførsel fra hans side. En af dem, der er af denne holdning, er den tidligere portugisiske landsholdsspiller Fernando Meira.

“Der er selvfølgelig mål, men Ronaldo kan ikke kaste anførerbindet på jorden på den måde. Cristianos reaktion er normal, men det er ikke acceptabelt fra landsholdets kaptajn. Man kan ikke kaste anførerbindet i jorden og forlade banen, mens kampen stadig er i gang,” udtalte han til Record og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United øger interessen i Barcelona-stjerne

“Det er uacceptabelt for en spiller af hans statur. Jeg forstår hans frustration, og jeg er enig i, at målet skulle have talt, men dommerne skulle tage en beslutning uden VAR, og han skal være et eksempel over for andre.”